In Hoogte Verstelbare Verzorgingstafels

Ergonomische verzorgingstafels voor kinderen, die zorgen voor een betere gezondheid en veiligheid

In hoogte verstelbare verzorgingstafels voor kinderdagverblijven en crèches

De dagen van verzorgers in crèches, kinderdagverblijven, speciale scholen en andere instellingen voor kinderen zijn druk met het verzorgen van de kinderen. Daarom is het belangrijk dat zij optimale werkomstandigheden hebben. Het personeel moet vermijden de kinderen op de verzorgingstafels te tillen, en de tafel moet op een comfortabele hoogte staan. Met ROPOX Verzorgingstafels kunnen de verzorgers de tafel op de optimale werkhoogte instellen en kunnen de kinderen zelf op de tafel klimmen, wat de hoeveelheid zwaar tillen voor de verzorgers vermindert.

MAXI2

Verzorgingstafel met veiligheidsstop en hoogteverstelling van 40-100 cm. Verkrijgbaar met en zonder geïntegreerde wastafel.

MEDI2

Verzorgingstafel met veiligheidsstop en hoogteverstelling van 60-100 cm. Verkrijgbaar met en zonder geïntegreerde wastafel.

Comfortabele werkhoogte voor
de verzorger

Je kunt de hoogte van ROPOX verzorgingstafels verlagen zodat zelfs kleine kinderen zonder hulp op de tafel kunnen komen. Wanneer het kind op de tafel ligt, kan de verzorger gemakkelijk de hoogte aanpassen en de verzorgingstafel naar een comfortabele werkhoogte brengen waar ze een gezonde werkhouding hebben. Op deze manier vermijden ze fysiek ongemak tijdens het verschonen van de kinderen. Wanneer je meerdere kinderen per dag verzorgt en verschoont, kan dit een aanzienlijk verschil maken voor de werkomgeving doordat deze taak eenvoudiger wordt.

Dit is een van de redenen waarom de verzorgingstafels populair zijn bij de kinderopvang.

Verhoogde veiligheid voor zowel kinderen als volwassenen

Het oppervlak waarop de kinderen kunnen liggen is zo groot dat zelfs oudere kinderen comfortabel kunnen liggen. Als het ligoppervlak te klein is, kunnen oudere kinderen hun armen of benen over de rand steken en in het ergste geval van de verzorgingstafel glijden als de verzorger even niet oplet. Op de verzorgingstafels Medi2 en Maxi2 kunnen zowel jongere als oudere kinderen veilig liggen, waardoor de veiligheid voor zowel kinderen als volwassenen toeneemt.

Als je de veiligheid wilt vergroten, kun je zijhekken monteren. Deze minimaliseren het risico dat kinderen van de tafel vallen.

Ergonomische verzorgingstafels maken het dagelijks leven veiliger

ROPOX verzorgingstafels zijn een populaire oplossing bij kinderopvanginstellingen zoals crèches, kinderdagverblijven en speciale scholen. Dit komt deels door de elektrische hoogteverstelling en deels door de vorm en grootte van de tafel. De wastafel is geïntegreerd in het tafelblad en alle randen en hoeken zijn afgerond. Dit betekent dat er geen vuilvallen zijn waar bacteriën zich kunnen verstoppen en het wordt gemakkelijker om een hoog niveau van hygiëne te handhaven.

Omdat de hef unit aan de muur is gemonteerd, is er niets dat ruimte inneemt onder de tafel en kan deze soepel worden verlaagd en verhoogd van minimale tot maximale hoogte. Het biedt ook ruimte voor sanitair en elektriciteit als je kiest voor een model met geïntegreerde wastafel.

Wanneer de verzorgers aan de verzorgingstafel werken, is het ook belangrijk dat ze de nodige items zoals luiers, washandjes, vuilniszakken, etc. kunnen bereiken. Daarom zijn sommige verzorgingstafels ontworpen met verschillende breedtes. Ze zijn het breedst waar de kinderen liggen en smal waar de verzorger staat, zodat ze bijvoorbeeld gemakkelijker bij planken aan de muur kunnen. Een andere optie is om manden onder de verzorgingstafel te monteren zodat de benodigde items binnen handbereik zijn.

ROPOX Verzorgingstafel oplossingen biedt:

Betere hygiëne

De geïntegreerde wastafel en de afgeronde randen en hoeken zorgen ervoor dat er geen vuilvallen zijn waar bacteriën zich kunnen verstoppen, en het wordt gemakkelijker om een hoog niveau van hygiëne te handhaven

Meer comfort

De verzorger kan de hoogte aanpassen en de verzorgingstafel naar een comfortabele werkhoogte brengen waar ze een gezonde werkhouding hebben. Op deze manier vermijden ze fysieke inspanning tijdens het verschonen van luiers

Hogere veiligheid

De verzorgingstafels zijn oplossingen die de gezondheid en veiligheid van de verzorgers verbeteren en die veilig en zeker in gebruik zijn. Het risico dat kinderen van de tafel vallen is aanzienlijk verminderd

Verbeterde werkomstandigheden

De verzorgers kunnen de tafel in de optimale werkpositie zetten en de kinderen kunnen zelf op de tafel klimmen, wat de hoeveelheid zwaar tillen voor de verzorgers vermindert

Ropox Verzorgingstafels film