Hoog-laag tafels

Een goede hoog-laag tafel maakt het verschil!

Een goede ergonomische zitpositie kan een groot verschil maken in uw dagelijkse leven. Iedereen heeft verschillende eisen en wensen, maar de flexibiliteit van onze hoog-laag tafels zal u voorzien van de best mogelijke zithouding omdat u de hoogte kunt aanpassen, de werkbladen kunt kantelen en kunt kiezen uit diverse tafelbladformaten. De juiste tafel, die voldoet aan uw behoeften, maakt het verschil!  

Kies de juiste tafel, passend bij uw situatie
De ontwikkeling van de Ropox hoog-laag tafels is geïnspireerd op de feedback van de gebruikers, de verzorgers en de fysiotherapeuten, die vanuit hun eigen ervaring weten wat belangrijk is. Dit is uw garantie dat onze hoog-laag tafels uw dagelijks leven zullen verbeteren. Of u nu een tafel nodig heeft om te lezen, spelen, werken of te trainen, de hoog-laag tafel moet zorgen voor gemak en comfort. Uitgangspunten zijn dat de gebruiker voldoende bewegingsvrijheid heeft, de tafel eenvoudig in gebruik is en ergonomisch verantwoord. Al deze factoren zijn meegenomen bij de ontwikkeling van onze hoog-laag tafels. De Ropox hoog-laag tafels zorgen ervoor dat u comfortabel en gebalanceerd aan tafel zit, zodat u actiever en zelfstandiger wordt in uw dagelijkse activiteiten.

Is er voldoende beenruimte onder de tafel?
Goed en dicht bij het tafelblad kunnen komen is essentieel. Daarnaast is het voor bijvoorbeeld een rolstoelgebruiker belangrijk dat alle zijden van de tafel goed toegankelijk zijn. De Ropox tafels hebben geen stangen onder de tafel, waardoor er optimale vrije ruimte is.

De ROPOX hoog-laag tafels zijn voor iedereen
Of u nu een kind, volwassene, bejaarde of minderjarige bent of een verminderde fysieke capaciteit heeft, Ropox heeft een hoog-laag tafel voor elke situatie. De ROPOX tafels zijn er in vele vormen en maten, en de modellen met hoogteverstelling zorgen ervoor dat een tafel zowel door volwassenen als kinderen kan worden gebruikt en geschikt is voor zowel zittende als staande gebruikers. Maar het is niet alleen de tafel zelf die de ROPOX tafelserie populair maakt bij particulieren en instellingen. Het zijn ook de kleine details die een groot verschil maken in het dagelijks leven. Zoals de armsteunen die kunnen worden toegevoegd om de onderarmen van de gebruiker extra te ondersteunen en om het bovenlichaam heen voor een evenwichtige zithouding. En op tafels met kantelbare tafelbladen is er – uiteraard – een oplossing om de documenten op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze van het tafelblad glijden.

Binnen het Ropox assortiment zijn er verschillende soorten in hoogte verstelbare tafels. Eén ding hebben zij gemeen: alle tafels hebben een ergonomisch ontwerp dat bijdraagt aan het comfort voor zowel gebruikers als zorgverleners. 

Daarom een hoog-laagtafel van Ropox:

  • Voor elke situatie de juiste hoog-laag tafel
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Veiligheid, gemak en comfort

ONZE OPLOSSINGEN

Onze hoog-laag tafels kunnen worden gebruikt bij het inrichten van:
  • (Basis)scholen en instellingen
  • Revalidatiecentra
  • Thuissituaties
  • Zorginstellingen
kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Stuur ons een e-mail of bel ons.

BEKIJK de
HOOG-LAAG TAFELS