De vrijheid om voor jezelf te zorgen

Vrijheid en zelfstandigheid. Twee kernwoorden die centraal staan in de ontwikkeling van onze zorghulpmiddelen sinds de oprichting van ROPOX in 1962. Iedereen verdient namelijk een leven met voldoende vrijheid en veiligheid om voor zichzelf te zorgen.

Ropox behoort tot ’s werelds toonaangevende specialisten en producenten van hulpmiddelen en meubilair voor mensen met een fysieke beperking. Onze producten worden wereldwijd erkend en gewaardeerd om hun hoge kwaliteit, flexibiliteit en toegankelijkheid.

We willen meer en meer nadenken over de doelstellingen van de wereld in onze activiteiten. De Werelddoelstellingen zijn een goed uitgangspunt om duurzaamheid in een mondiale context te presenteren.

In 2020 zijn we onderdeel geworden van AddLife, een beursgenoteerde Zweedse groep en een van de leidende spelers op het gebied van life science. Het heeft ons een nog groter en sterker netwerk opgeleverd van partners die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van producten en diensten voor zowel de private als de publieke sector van de zorgsector.

Ropox heeft 60 medewerkers en is vertegenwoordigd in vier delen van de wereld.

NAVIGATION

kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Stuur ons een e-mail of bel ons.