Ropox UK mission & vision / Mission og vision Mission och Vision

Missie & Visie

BETTER WAYS TO BETTER DAYS

Onze missie & visie gelooft in het recht op een waardig leven voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Iedereen verdient de vrijheid om zelfstandig te koken, naar het toilet te gaan en aan een bureau of tafel te zitten – ook als ze rolstoelgebruikers zijn.

Daarom hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren in flexibele oplossingen die het dagelijks leven in thuissituaties en zorginstellingen makkelijker maken. Het Ropox assortiment bestaat onder andere uit hoog-laag wastafels, baden, toiletten, douchezittingen, wandbeugels, aankleedtafels, verzorgingstafels en hoog-laag tafels en keukenframes.

Kwaliteit & betrouwbaarheid
De kwaliteit van de Ropox is hét geheim waardoor gebruikers over de hele wereld al meer dan 35 jaar genieten van de flexibiliteit en toegankelijkheid van de Ropox hulpmiddelen. De hulpmiddelen zijn 100% onderhoudsvrij en van zeer goede kwaliteit!

Complete inrichting badkamer, het begint bij een deskundig advies
Als specialist in aangepaste en flexibele sanitaire hulpmiddelen zorgen wij voor de volledige inrichting van (zorg)badkamers. Vanaf de ontwerpfase tot montage. Of nu gekozen wordt voor een volledig nieuwe inrichting of aanpassing van een bestaande badkamer. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over welke oplossingen er mogelijk zijn!

NAVIGATION

kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Stuur ons een e-mail of bel ons.