Changing Places Toilet

Toegankelijke uitrusting voor Changing Places voor mensen met complexe zorgbehoeften

Changing Places veranderen levens

Mensen met ernstige en meervoudige beperkingen hebben toegang nodig tot een verschoonruimte omdat ze geen gebruik kunnen maken van standaardtoiletten of reguliere toegankelijke toiletten. Veel toiletten zijn te klein om zowel een gebruiker als een verzorger te huisvesten, en vaak hebben ze niet de juiste voorzieningen. Dit laat mensen met een handicap met twee keuzes: thuisblijven of eropuit gaan, wetende dat ze mogelijk op de vloer van het toilet moeten worden verschoond.
Ropox-producten voor gehandicapten bieden alle benodigde uitrusting voor het creëren van een verschoonruimte voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een Changing Place biedt gelijke toegang tot openbare ruimtes

Wij geloven dat mensen met een handicap gelijke toegang moeten hebben tot openbare plaatsen. Er moeten verschoonruimtes zijn met voldoende ruimte en de juiste uitrusting, zodat mensen met complexe behoeften nooit op vieze toiletvloeren hoeven te worden verschoond of thuis vastzitten omdat er geen geschikte toiletvoorzieningen voor hen zijn.
Een verschoonruimte is een groot toegankelijk toilet dat voldoet aan de behoeften van mensen met complexe zorgbehoeften, zoals ernstige en meervoudige leerstoornissen en mensen met andere fysieke beperkingen die de mobiliteit beperken. Een verschoonruimte biedt hen een veilige, toegankelijke en waardige omgeving, waardoor ze openbare plaatsen kunnen bezoeken.

Changing Places die voldoen aan de toepasselijke normen

De uitrusting in een Changing Place moet voldoen aan de gehandicaptennormen met betrekking tot toegang tot gebouwen en openbare gebouwen die van kracht zijn. ROPOX-producten voor gehandicapten zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan strenge normen, en zijn daarom een veilige, stabiele en aantrekkelijke optie om te overwegen bij het installeren van een Changing Place. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de uitrusting veilig, duurzaam en betrouwbaar is in gebruik in een Changing Places-toiletvoorziening.

Uitrusting voor een Changing Place

Er zijn bepaalde best practices voor een Changing Place, inclusief wat een Changing Place-faciliteit moet bevatten om toegankelijk te zijn voor gehandicapten en mensen met complexe zorgbehoeften en hun verzorgers. Een Changing Place is ontworpen met voldoende ruimte en de juiste uitrusting voor een persoon met een handicap en maximaal twee verzorgers. Hier zijn de Ropox-producten die nodig zijn voor een Changing Place:

Hoog-laag toilet

In een Changing Place moet er een toilet centraal in de ruimte geplaatst zijn. Er moet voldoende ruimte rondom het toilet zijn om voldoende ruimte te bieden aan de zorgverleners.

De ROPOX Toilet Lifter helpt gebruikers om op en van het toilet te komen. Het laat de gebruiker zachtjes zakken of omhoog komen.

Schoonmaakvriendelijk – In hoogte verstelbaar – Past op alle standaard wandtoiletten

Wastafels

Een in hoogte verstelbare wastafel moet deel uitmaken van een standaard Changing Place. Wanneer de wastafel in hoogte verstelbaar is, kunnen zowel zittende als staande gebruikers deze gebruiken. Rolstoelgebruikers moeten toegang hebben tot de wastafel, en er moet ruimte zijn voor een rolstoel onder de wastafel.

Slank en elegant ontwerp – In hoogte verstelbaar – Perfect voor rolstoelgebruikers

Douchestretcher

Een in hoogte verstelbaar verschoon- en douchbed voor volwassenen van minstens 180 cm lang en met een draagvermogen van 220 kg moet deel uitmaken van een Changing Place.

Het ROPOX Shower/Changing bed is een elektrisch, in hoogte verstelbare verschoon- en douchebank die comfortabel is voor de gebruiker en gemakkelijk te gebruiken.

Zacht en comfortabel – In hoogte verstelbaar – Opvouwbaar – Schoonmaakvriendelijk

Wandbeugels

Bij het manoeuvreren in een Changing Place hebben gebruikers vaak grijpstangen en douchestangen in de ruimte nodig. Ze dienen als steunpunten en veiligheidsmaatregel voor gebruikers.

De ROPOX Grabs and Shower rails zijn stevige en duurzame grijpstangen die in een Changing Place kunnen worden geplaatst.

Glad oppervlak – Schoonmaakvriendelijk – Verticale of horizontale plaatsing

Toiletbeugels

Een veelvoorkomend kenmerk in Changing Places zijn steunarmen bij het toilet. Mensen met een handicap hebben mogelijk stevige grijpstangen nodig om zich aan vast te houden, en de ROPOX Toilet Support Arms bieden de benodigde extra ondersteuning bij het gebruik van het toilet.

De Toilet Support Arms kunnen worden opgeklapt om extra ruimte te creëren als een zorgverlener of familielid de gebruiker op het toilet moet ondersteunen.

Stabiel – Betrouwbaar – Ergonomisch – Antislip oppervlak – In hoogte verstelbaar

Changing Facility Solutions Zorgt Voor

Verhoogde toegankelijkheid

Changing Places zijn bedoeld om bruikbaar te zijn voor mensen met een breed scala aan handicaps en niet alleen toegankelijk te zijn voor rolstoelgebruikers

Gelijkheid

Changing places bieden een veilige, toegankelijke en waardige omgeving die mensen met een handicap gelijke toegang tot openbare plaatsen mogelijk maakt.

Verbeterde omstandigheden

Changing places biedt ruime ruimte rond het toilet om voldoende ruimte te bieden voor een of meer verzorgers om de gebruiker te helpen.

Verbeterde hygiëne

Changing places betekent dat gehandicapten niet langer het risico lopen om op de toiletvloer verschoond te moeten worden wanneer ze in het openbaar zijn