CSR

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA

Onze hulpmiddelen bieden ouderen en mensen met een fysieke beperking een meer zelfvoorzienend leven met hoogwaardige producten. Bovendien zorgen de hulpmiddelen ook voor een betere werkomgeving voor de zorgverleners. Met MVO in ons DNA is het vanzelfsprekend dat we zo goed mogelijk voor onze medemensen en onze gemeenschappelijke omgeving zorgen.

Met onze positie als één van ’s werelds grootste ontwikkelaars van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, hebben we een wereldwijde en sociale verantwoordelijkheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen – MVO – is daarom diep geworteld in ons bedrijf.

MVO bepaalt hoe u als bedrijf verantwoordelijk handelt. Ropox loopt voorop in de huidige wetgeving en ethische richtlijnen en voert een milieubeleid dat milieuoverwegingen integreert in het dagelijks werk. We streven naar een minimalisatie van milieubelasting  van onze bedrijfsvoering

Sociaal personeelsbeleid
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben en zich optimaal kunnen ontplooien in hun werk. Wij willen in ons bedrijf graag een mix van goed opgeleide medewerkers van alle niveaus (LBO, MBO, HBO, WO) waarbij ook plaats is voor herintreders en werknemers met een arbeidsbeperking. Een deel van onze producten wordt vervaardigd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bewust kiezen we hiervoor om op deze manier iets terug te doen voor de maatschappij.

NAVIGATIE

kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Stuur ons een e-mail of bel ons.