Recentelijk is het nieuwbouwgedeelte van het Radboudumc in Nijmegen voorzien van 300 ROPOX ergonomische toiletbeugels. Voordat het Radboudumc overging tot aanschaf van deze beugels vond een uitgebreide research plaats. Ter plaatse werd een speciale mock-up ruimte ingericht en werd een demonstratie verzorgd voor het verpleegkundig en verzorgend personeel. Nadat zij de toiletbeugels ook zelf uitvoerig hadden uitgeprobeerd, kwam men tot de conclusie dat deze beugels uitermate geschikt zijn voor mensen die extra ondersteuning en veiligheid nodig hebben bij het gebruik van het toilet.

De verpleegkundigen en verzorgenden gaven aan dat het feit dat deze toiletbeugel geen vergrendelingsstand in verticale toestand kent, erg prettig is. Daarnaast waren zij ook zeer enthousiast over de ellipsvormige buizen, het antislipoppervlak en de mogelijkheid om ondersteuningsknoppen op de toiletbeugels te monteren wat een duidelijke meerwaarde biedt aan de uiteindelijke gebruikers.

Ook bij het Radboudumc koos men om deze redenen uiteindelijk voor de fraaie, ergonomisch doordachte en robuuste toiletbeugels van ROPOX.

 

 

Nieuws Archief

Archieven
kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Stuur ons een e-mail of bel ons.