Informatie op maat

- Vanaf de ontwerpfase denken wij graag met u mee!

Bij een nieuwbouwproject of het renoveren van een bestaand gebouw is het essentieel om oplossingen te integreren die zowel kosten- als ruimtebesparend zijn en tegemoetkomen aan de behoeften van de verschillende bewoners. Ropox streeft er voortdurend naar om het leven van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren en te voldoen aan de eisen en wensen van architecten en aannemers.
Omdat wij graag met u meedenken, hebben wij Revit-tekeningen van alle producten beschikbaar. Daarnaast adviseren wij u ook graag persoonlijk, zodat we elkaars kennis kunnen uitwisselen!
In het menu aan de rechterzijde vindt u alles wat u nodig heeft.

Wij verzorgen de inrichting van uw badkamer

Het nieuwe complete en volledig verstelbare badkamerconcept vergroot de zelfredzaamheid en verbetert zo het dagelijks leven van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Bekijk het zelf in bovenstaande video! Niet alleen maken de sanitaire oplossingen van ROPOX het dagelijks leven comfortabeler voor de gebruiker, maar het zorgt ook voor een betere werkomgeving voor de verzorgers. In ons assortiment vindt u hoog-laag wastafels, wandbeugels, douchezittingen, hoog-laag toiletten, toiletbeugels en verzorgingstafels. Zo kunt u complete badkamers creëren met ROPOX producten die bekend staan om hun elegante, ergonomische en functionele design die voldoen aan de behoeften van zowel gebruikers als hun verzorgers. Innovatie staat bij ons voorop! Kijk bijvoorbeeld naar onze nieuwste wastafel: de Swing. De Swing is flexibel,eenvoudig te installeren, neemt weinig ruimte in beslag en kan perfect worden aangepast aan één persoon.

Nieuw project of renovatie

Bij het opstarten van een nieuw project is het vanaf de eerste fase belangrijk om zeker te zijn van de wensen en eisen waar de badkamer aan moet voldoen. Bij Ropox hebben we een goede ervaring met de praktische indeling van badkamers. Alle hulpmiddelen zijn zo ontwikkeld, dat ze in een kleine badkamer gepositioneerd kunnen worden. Onder onze producten vindt u ook enkele ontwerpen, onder de titel ‘Ontwerp Ruimte’ . Een voorbeeld vindt u hieronder. Neem voor een goed advies voor uw badkamerproject contact met ons op.

ARCHITECT SERVICE

kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen. Stuur ons een e-mail of bel ons.

Maximale ergonomie en veiligheid op het toilet. Dat is het uitgangspunt van  de Ropox toilet. De hoog-laag toilet van Ropox is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat de gebruiker zo lang mogelijk zelfstandig blijven in de badkamer.

Bekijk het overzicht en download REVIT-bestanden > link to https://ropox.nl/downloads/