27. mei 2020

POM Revalidatietechniek

“Proactief meedenken, vriendelijk en altijd op zoek naar nieuwe kansen. Dat is typisch ROPOX.
De samenwerking met ROPOX ervaar ik als zeer prettig. We hebben één vaste contactpersoon, Henk, die direct voor ons aan de gang gaat. Alles is bespreekbaar, het contact is informeel en hij komt altijd met een passende oplossing. Daarnaast levert ROPOX kwalitatief goede producten waarbij we zelden mankementen en storingen ervaren. Daarom werken wij graag samen met ROPOX!”
– POM Revalidatietechniek, Ubbergen

POM Revalidatietechniek levert producten die de dagelijkse activiteiten van mensen met een beperking vergemakkelijken, comfortabeler maken en die de mobiliteit en zelfstandigheid vergroten. Het assortiment van POM bestaat uit een breed scala aan hulpmiddelen en speciale fietsen.

Omdat Pom Revalidatietechniek, net zoals ROPOX, met veel verschillende mensen werkt weten zij als geen ander dat ‘standaard’ niet zomaar altijd voldoet. Vanaf het begin van de oprichting van ROPOX Nederland werken wij samen met POM en leveren wij voornamelijk hoog-laag tafels voor kinderen. We zijn trots op onze samenwerking met deze betrouwbare partner!

 

Nieuws Archief

Archieven
kontakt_os

Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Stuur ons een e-mail of bel ons.